« طرز تهیه خورش ماست | دریای جان » |
مواد اولیه :خورش قیمه • گوشت مغز ران گوسفند 350 گرم • لپه 50 گرم (نصف استكان) • زعفران نصف قاشق چايخوري • رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري • ليمو عماني وپیاز هر کدام سه عدد • سيبزميني 350 گرم • ادويه خورشي يك قاشق چايخوري • روغن براي سرخ كردن و نمک وفلفل به ميزان لازم • خلال پسته و گلاب به ميزان لازم
طرز تهيه: گوشت را به ابعاد 3×3 سانتيمترخرد ميكنيم. سپس پياز را هم خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم. زماني كه پياز كاملا طلايي شد گوشت را به آن اضافه كرده و كمي سرخ مينماييم تا حدي كه رنگ آن عوض شود. سپس لپه را كه شسته و خيس كردهايم در صافي ريخته و به پياز و گوشت افزوده و كمي سرخ ميكنيم. ادويه و فلفل را نيز اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم تا عطر ادويه در آيد. سپس رب گوجهفرنگي را ريخته و پس از كمي تفت دادن رب، دو ليوان آب در خورش ميريزيم و اجازه ميدهيم بپزد. در اين هنگام ليمو عمانيها را سوراخ كرده و در نصف ليوان آب خيس ميكنيم زماني كه گوشت نيم پز شد ليمو عماني را به خورش ميافزاييم و ميگذاريم خورش جا بيفتد. در آخر طبخ گلاب و كمي زعفران آب شده را همراه خلال پسته و نمك داخل خورش ميريزيم. سپس سيبزمينيها را نازك خلال كرده و با روغن فراوان سرخ ميكنيم و در صافي قرار ميدهيم تا روغن اضافه آن گرفته شود. خورش را در ظرف سرو ريخته و روي آن سيبزميني سرخ شده ميريزيم.
منبع : مجله 74، خانواده سبز
فرم در حال بارگذاری ...