« عید فطر | طرز تهیه خورش قیمه » |
مواد اولیه
• مرغ يك كيلوگرم
• ماست كيسهاي 750 گرم
• زعفران ساييدهشده دو تا سه قاشق غذاخوري
• پياز سرخكرده دو تا سه قاشق سوپخوري
• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تهيه:
اگر براي ضيافتي بزرگ مانند جشن عروسي، مهمان اصفهانيها باشيد. ميان انواع غذاهايي كه سرو ميشود، خورش ماست يكي از گزينههاي اصلي است و نشانه يك مهماني اصيل اصفهاني ميباشد. اين غذا هيچ شباهتي به ساير خورشها ندارد. براي تهيه اين خورش ابتدا مرغ، پياز سرخكرده، نمك، زردچوبه و دو ليوان آب را در قابلمهاي ريخته و ميگذاريم به طور كامل بپزد و به طوري كه بعد از پخته شدن كمي آب داشته باشد. سپس زعفران ساييده و فلفل را به آن اضافه كرده و ميگذاريم چند جوش بزند. بعد مرغ را از قابلمه خارج كرده و به صورت قطعه قطعه يا درسته درون ظرفي ديگر قرار ميدهيم. حرارت خورش را ملايم كرده و ماستي كه از قبل هم زده و صاف و يكدست شده را به خورش اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و بلافاصله بر روي مرغها ميريزيم. توجه داشته باشيد كه بعد از ريختن ماست، نبايد خورش بجوشد و فقط در حدي كه ماست گرم شود خورش روي حرارت باقي ميماند. ميتوانيد اين خورش را با زرشك تزيين كرده و با برنج سرو كنيد.
نكتــه:
به جاي مرغ ميتوانيد از گوشت بدون استخوان در اين خورش استفاده كنيد.
مجله شماره 58 خانواده سبزصفحه 35
آ
فرم در حال بارگذاری ...