*وقتی می خواهم زرده تخم مرغ پخته را با چاقو ببرم خرد می شود و ازبین می رود.برای بریدن سالم زرده چه باید کرد؟
ج: قبل از بریدن زرده چاقویتان را زیر آب سرد بگیرید وبعد زرده را برش دهید.راحت میتوانید زرده راببرید.
*برای برطرف کردن کف مربا به هنگام درست کردن چه باید کرد؟
ج:اگرهنگام جوشیدن مربایک تکه کوچک کره داخل قابلمه بیندازید دیگر کف نمی کند.
*چطور میتوان یک مرغ کامل سوخاری درست کرد؟
ج: روغن باید به اندازه کافی داغ باشد.تکه های مرغ را خیلی بزرگ نگیرید.باچنگال سوراخهایی کوچک روی مرغ ایجاد کنید تا همه جای مرغ خوب سرخ شود.
*برای اینکه پنیر عمر بیشتری داشته باشدآن را داخل محلول آب نمک بگذارید.
*موقع سرخ کردن ماده غذایی ، همه مواد را یکجا درون ظرف روغن نریزید؛چون این کار دمای روغن راکم می کند وغذا دیرتر سرخ می شود.
منبع: مجله آشپزی مثبت، شماره9