« گمان بد نمی برم | تهیه خورش قیمه سبزی با گوشت شتر مرغ » |
موادلازم:
• گوشت ران شترمرغ - 400 گرم
• لوبياي چيتي - 3/2پیمانه
• سبزي قرمه شامل (تره، جعفري، گشنيز و شنبليله) - 700 گرم
• برنج - چهار پيمانه
• سير تازه - دو حبه بزرگ
• ليموعماني - چهار تا پنج عدد
• نمك، فلفل سياه و زردچوبه - به ميزان لازم
• روغن - به ميزان لازم
• پياز بزرگ - يك عدد
________________________________________
طرز تهيه:
سبزي را خوب سرخ ميكنيم، يعني آنقدر بايد سرخ شود تا روغن بياندازد. لوبيا چيتي را حداقل چهار ساعت قبل خيس و پياز را خرد ميكنيم و با روغن كمي تفت ميدهيم تا پياز طلايي شود. در اين هنگام سير، پياز و گوشت را ميافزاييم و در روغن تفت ميدهيم. زردچوبه و فلفل را هم اضافه ميكنيم و بعد از آن لوبيا و آبرا افزوده و در قابلمه را ميگذاريم و صبر ميكنيم تا گوشت با حرارت متوسط بپزد. بهتر است بدانيد زمان پخت گوشت شترمرغ كمي بيشتر از گوشت گوساله است. پس از اينكه گوشت نيم پز شد سبزي سرخ شده را ميافزاييم و ميگذاريم با حرارت ملايم بپزد و جابيفتد، در اواخر پخت، ليموها را شسته و چند سوراخ ميكنيم سپس به خورش نمك اضافه ميكنيم و با حرارت بسيار كم ميگذاريم خورش جابيفتد، برنج را كه از قبل خيس كردهايم آبكش كرده و دم ميكنيم.
منبع : مجله خانواده سبز
سلام و خسته نباشید
من این خورشت رو اینجا با گوشت قرمز دیدم:
https://shadima.com/cooking/ghormeh-sabzi-recipe/
میخواستم ببینم همین طرز تهیه شما رو به جای گوشت شترمرغ، گوشت قرمز بزارم میشه؟ ممنون میشم جوابمو بدین
فرم در حال بارگذاری ...