سامانه وبلاگ مدارس
به مدرسه علمیه الزهراء(س) گلدشت خوش آمدید.
« خدای مهربانیهازخم زبان؛ زخم بدتر از شمشیر »

آشپزی مرغ لقمه

آشپزی مرغ لقمه

  چهارشنبه 14 تیر 1391 08:56, توسط حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت   , 7 کلمات  
موضوعات: خواندنی ها


ران خرد شده مرغ             500گرم
پیاز                                 1عدد
تخم مرغ                               1عدد
مغر پود رشده نان باگت           نصف پیمانه
آردسوخاری                          نصف پیمانه
روغن                                200گرم
ادویه جات معطر                   به مقدار لازم


زعفران ، زردچوبه ، نمک وفلفل به میزان لازم
1-مرغ ، پیاز ومغز نان را چرخ کرده وخوب مخلوط نمایید.
2- به مخلوط بالا تخم مرغ اضافه نموده وکاملا به هم بزنید.
3-ادویه جات معطر ، نمک وفلفل را افزوده ومخلوط نمایید.
4- روغن را در تابه بریزید وبگذارید خوب داغ شود.
5- به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر از مواد برداشته ومانند کتلت آن را شکل دهید ودر آرد سوخاری بغلطانید.
6- مواد غلطانده شده در آرد سوخری را در روغن داغ تفت دهید.
7- وقتی رنگ قهوه ای به خود گرفت آن را برداشته وروی کاغذ جذب کننده یا درون یک صافی قرار دهید تاروغن اضافی آن گرفته شود.
*در صورت تمایل می توانید با شکر، سرکه ورب گوجه فرنگی سسی را آماده کنید وروی مرغ لقمه ای بریزید.
*میل این غذاباسبزی ،ريال ماست یا سالاد فصل لذت بیشتری دارد.


منبع :آشپزی با مرغ


فرم در حال بارگذاری ...

محتواها

کاربران آنلاین

پخش زنده اماکن متبرکه

پخش زنده حرم

آمار

  • امروز: 269
  • دیروز: 0
  • 7 روز قبل: 8286
  • 1 ماه قبل: 45524
  • کل بازدیدها: 1094462
Online User