ران خرد شده مرغ 500گرم
پیاز 1عدد
تخم مرغ 1عدد
مغر پود رشده نان باگت نصف پیمانه
آردسوخاری نصف پیمانه
روغن 200گرم
ادویه جات معطر به مقدار لازم
زعفران ، زردچوبه ، نمک وفلفل به میزان لازم
1-مرغ ، پیاز ومغز نان را چرخ کرده وخوب مخلوط نمایید.
2- به مخلوط بالا تخم مرغ اضافه نموده وکاملا به هم بزنید.
3-ادویه جات معطر ، نمک وفلفل را افزوده ومخلوط نمایید.
4- روغن را در تابه بریزید وبگذارید خوب داغ شود.
5- به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر از مواد برداشته ومانند کتلت آن را شکل دهید ودر آرد سوخاری بغلطانید.
6- مواد غلطانده شده در آرد سوخری را در روغن داغ تفت دهید.
7- وقتی رنگ قهوه ای به خود گرفت آن را برداشته وروی کاغذ جذب کننده یا درون یک صافی قرار دهید تاروغن اضافی آن گرفته شود.
*در صورت تمایل می توانید با شکر، سرکه ورب گوجه فرنگی سسی را آماده کنید وروی مرغ لقمه ای بریزید.
*میل این غذاباسبزی ،ريال ماست یا سالاد فصل لذت بیشتری دارد.
منبع :آشپزی با مرغ