سامانه وبلاگ مدارس
به مدرسه علمیه الزهراء(س) گلدشت خوش آمدید.
« توصیه آیت الله نخودکی به اهل سلوکصلح امام حسن(ع) در کلام رهبر »

کیک‌های شکلاتی گردویی :

کیک‌های شکلاتی گردویی :

  دوشنبه 16 مرداد 1391 10:18, توسط حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت   , 463 کلمات  
موضوعات: خواندنی ها

 


افرادی هستند كه هر غذایی، دسری یا پیش غذایی باب طبع آنها نیست یا اصولا غذاها را خیلی سخت میل می كنند یا به گفته عامیانه خیلی مشكل پسندند، بچه ها عمده افرادی هستند كه می توانند با این سخت گیری های غذایی برای مادرانشان مشكل ایجاد كنند، با این كیك كه طعم و عطر خوبی دارد می توان دل این كودكان سخت گیر را هم بدست آورد.


________________________________________
مواد لازم:

آرد: 190گرم
 پودرکاکائو: 20 گرم
 به کینگ سودا: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
 نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
 شیر: یک‌چهارم پیمانه
 ماست خامه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
 کره: 110 گرم
 شکر: 180 گرم
 تخم‌مرغ: ‌2 عدد
 وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
 گردو:‌30 گرم
مواد لازم رویه
 خامه معمولی: 200 گرم
 شکلات: 300 گرم
روش تهیه
1 -قالب‌های تک‌نفره را چرب کرده و رد پاشی کنید. اگر از قالب‌های سیلیکونی استفاده می‌کنید، نیازی به چرب کردن و رد پاشی ندارد.
 2-رد، به کینگ سودا، نمک، پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک کنید. شیر و ماست خامه‌ای را نیز مخلوط کنید.
3-کره نرم شده و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید.
4- مخلوط ماست، شیر و رد را به تناوب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در انتها گردوی خردشده را بیفزایید.
5-مواد را داخل قالب‌ها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6- وقتی کیک‌ها از فر خارج و خنک شد از کرم شکلاتی روی کیک بریزید و با ترافل‌های رنگی تزئین کنید. یک عصرانه زیبا همراه یک فنجان چای خیلی می‌چسبد.
روش تهیه کرم شکلاتی
خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش ید. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده تا شکلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملاً خنک شوند.
فوت قنادی
به کینگ سودا چند برابر قوی‌تر از بکینگ‌پودر عمل می‌کند و در صورت در دسترس نبودن به کینگ سودا از جوش شیرین استفاده کنید تا فرایند شیمیایی برای خنثی کردن اسیدها انجام شود.
نکته:
اضافه کردن نمک باعث تقویت عطر شکلات و کاکائو در کیک‌ها خواهد شد.
 
فوت قنادی به کینگ سودا چند برابر قوی‌تر از بکینگ‌پودر عمل می‌کند و در صورت در دسترس نبودن به کینگ سودا از جوش شیرین استفاده کنید تا فرایند شیمیایی برای خنثی کردن اسیدها انجام شود.
برترین ها:
مواد لازم
 آرد: 190گرم
 پودرکاکائو: 20 گرم
 به کینگ سودا: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
 نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
 شیر: یک‌چهارم پیمانه
 ماست خامه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
 کره: 110 گرم
 شکر: 180 گرم
 تخم‌مرغ: ‌2 عدد
 وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
 گردو:‌30 گرم
مواد لازم رویه
 خامه معمولی: 200 گرم
 شکلات: 300 گرم
روش تهیه کرم شکلاتی
خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده تا شکلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد کاملاً خنک شوند.
نکته:
اضافه کردن نمک باعث تقویت عطر شکلات و کاکائو در کیک‌ها خواهد شد.
منبع : آشپزی ایرانی

 


فرم در حال بارگذاری ...

محتواها

کاربران آنلاین

  • N
  • مطهره اوستاد

پخش زنده اماکن متبرکه

پخش زنده حرم

آمار

  • امروز: 353
  • دیروز: 916
  • 7 روز قبل: 11275
  • 1 ماه قبل: 48141
  • کل بازدیدها: 1093275
Online User