« منشور انتخابات در کلام رهبری | نشست علمی با موضوع: آسیب های تحقیقهای پایانی » |
مطلبی زیبا درباره ی “نقش اخلاق در سعادت بشر” از استاد شهید_مطهری
كسانی كه به بشریت خدمت كرده اند آنها هستند كه یك چیز خوب به بشر داده اند. یكی مَركب خوب در اختیار بشر گذاشته و یكی وسیله روشنایی خوب و یكی اسلحه خوب و یكی عمارت و ساختمان خوب و یكی راه خوب و بالاخره هر كسی كه به بشر خدمت كرده از این راه بوده كه یك وسیله خوب در اختیار بشر گذاشته، به استثناء سلسله انبیاء و معلمان و مربیان الهی كه هدفشان این بوده كه انسانهای خوب بسازند، و آنچه از اخلاق فاضله امروز دیده می شود مدیون زحمات معلمان و مربیان الهی است.
هر وسیله خوب آنگاه به حال بشر مفید است كه خود بشر خوب باشد یعنی اخلاق عالی انسانی داشته باشد، و اگر روح و جان بشر خوب نشد همه وسایل خوب در راه تخریب و بدبختی بشریت به كار برده می شود. دانش و كار كه دو شرط اساسی سعادت بشر می باشند هنگامی كافی خواهند بود كه مقرون به صفات خوب اخلاقی بوده باشد و اگر نه مانند سلاح برّنده و كاری است كه در دست دیوانه ای بیفتد.(مجموعه آثار شهید مطهری ج 22 ص 434)
با سلام و احترام
ضمن تشکر مطلب شما در منتخب ها درج گردید
موفق باشید
———
مقام معظم رهبری: 22 اسفند 1368
«… مظهر عدل پروردگار، امام زمان(عج) است و میدانیم که بزرگترین خصوصیت امام زمان(علیهالصّلاةوالسّلام) … عدالت میباشد… ما باید امروز جامعه را جامعهی عدالت بکنیم. در بنای یک جامعه، عدالت از همه چیز مهمتر است. عدالت، به معنای عدم تبعیض در حقوق و حدود و احکام است. عدالت، یعنی کمک به مردم محروم و ضعیف. عدالت، یعنی این که برنامهها و حرکت کلی کشور، در جهت تأمین زندگی مستضعفان باشد. عدالت، به معنای این است که کسانی که در زیر سایهی سنگین نظام طاغوتی، از حقوق خود محروم ماندند، به حقوقشان برسند. عدالت، یعنی اینکه عدهی خاصی برای خودشان حق ویژهیی قایل نباشند. عدالت، یعنی اینکه حقوق انسانی و اجتماعی و عمومی و حدود الهی، یکسان بر مردم اجرا شود. اگر جلوی کسانی که با تکیه بر فریب و زور و یا بر اساس کارهای ناصحیح و مبتنی بر عقلهای مادّی و منحرف از معنویت، توانستند به چیزهایی که حق آنها نبوده است، دست پیدا کنند، گرفته شود تا فرصتی برای ادامهی کار خود پیدا نکنند، عدالت تحقق پیدا کرده است.»…
فرم در حال بارگذاری ...