*براي تسکين درد گوش , چند قطره از دم کرده برگ زرد آلو را در گوش بچکا نيد.
*روغن هسته براي نرم کردن پوست مفيد است.
*مصرف زياد زردآلو باعث ايجاد لکه هاي سفيد پوستي مي شود.
*افرادي که ناراحتي کبدي دارند, بايد از زياد خوردن زردآلو پرهيز کنند.
*زردآلو, خنک و اشتهاآور,پايين اورنده حرارت دروني بدن, وبراي درد مفاصل ورماتيسم مفيد مي باشد.
زردآلوهايي که رنگ نارنجي تيره دارند, حاوي بتاکاروتن بيشتري هستندکه اين مواد باعث کاهش خطر بروز بيماريهاي فلبي , سکته , آب مروارید وبعضي سرطانها مي شوند.
*تصفيه کننده خون ,رفع کننده بوي بد دهان,وبراي قليايي کردن بدن مفيد است.
*بعد ازخوردن زردآلو اب سرد ننوشيد يا با آب سرد استحمام نکنيد , زيرا باعث ايجاد گاز ونفخ در معده مي شود.
*هرگززردآلو را بعد از غذاهاي سنگين نخوريد.
منبع: خواص ميوه هاي خوراکي