« کلام شیرین | در محضر نور » |
مواد اولیه • ران مرغ يك عدد • نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم • پيازداغ يك قاشق سوپخوري • رب گوجه فرنگي و آبلیمو يك قاشق چايخوري • زعفران حل شده نصف قاشق چايخوري • آب 3/4 پيمانه
طرز تهيه: چلومرغ يكي از غذاهاي محبوب ما ايرانيهاست و معمولا اين غذا در طول ماه به دفعات در هرخانهاي به روشهاي متفاوت طبخ ميشود. طرز تهيه زير روش مورد علاقه من است شما هم امتحان كنيد. نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، مرغ را كاملا به اين ادويهها آغشته ميكنيم. سپس در روغن سرخ كرده و در روغن باقيمانده رب را تفت ميدهيم. بعد آب، پياز داغ، آبليمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه كرده در ظرف را بسته و حرارت را ملايم ميكنيم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف خوراك مرغ را با سبزيهاي سرخ شده مثل سيبزميني و هويج تزيين كرده و با چلو سفيد سرو ميكنيم.
مجله 72 خانواده سبز
فرم در حال بارگذاری ...