سامانه وبلاگ مدارس
به مدرسه علمیه الزهراء(س) گلدشت خوش آمدید.
« کلام شیریندر محضر نور »

طرز تهیه خورش مرغ

طرز تهیه خورش مرغ

  شنبه 28 مرداد 1391 11:07, توسط حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت   , 155 کلمات  
موضوعات: خواندنی ها

مواد اولیه • ران مرغ يك عدد • نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم • پيازداغ يك قاشق سوپخوري • رب گوجه فرنگي و آبلیمو يك قاشق چايخوري • زعفران حل شده نصف قاشق چايخوري • آب 3/4 پيمانه 

طرز تهيه: چلومرغ يكي از غذاهاي محبوب ما ايراني‌هاست و معمولا اين غذا در طول ماه به دفعات در هرخانه‌اي به روش‌هاي متفاوت طبخ مي‌شود. طرز تهيه زير روش مورد علاقه من است شما هم امتحان كنيد. نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، مرغ را كاملا به اين ادويه‌ها آغشته مي‌‌كنيم. سپس در روغن سرخ كرده و در روغن باقي‌مانده رب را تفت مي‌دهيم. بعد آب، پياز داغ، آبليمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه كرده در ظرف را بسته و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف خوراك مرغ را با سبزي‌هاي سرخ شده مثل سيب‌زميني و هويج تزيين كرده و با چلو سفيد سرو مي‌كنيم. 

مجله 72 خانواده سبز


فرم در حال بارگذاری ...

محتواها

کاربران آنلاین

پخش زنده اماکن متبرکه

پخش زنده حرم

آمار

  • امروز: 1220
  • دیروز: 943
  • 7 روز قبل: 9229
  • 1 ماه قبل: 46467
  • کل بازدیدها: 1095405
Online User