سامانه وبلاگ مدارس
به مدرسه علمیه الزهراء(س) گلدشت خوش آمدید.
« قدس در نگاه قرآنچهارشنبه: 25مردادماه مصادف با 26 رمضان المبارک »

روش تهیه خورش مرغ وبادنجان

روش تهیه خورش مرغ وبادنجان

  چهارشنبه 25 مرداد 1391 18:40, توسط حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت   , 113 کلمات  
موضوعات: خواندنی ها

مواد اولیه :
•    مرغ چهار تكه
•    بادنجان سرخ‌شده شش عدد
•    گوجه‌فرنگي سه عدد
•    سبزي قورمه‌ سرخ‌شده دو پيمانه
•    پياز يك عدد


•    سير دو حبه
•    سير و پیاز داغ دو قاشق غذاخوري
•    روغن مايع دو قاشق غذاخوري
•    آبغوره يا نارنج نصف پيمانه
•    نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
•    آب شش پيمانه
________________________________________
طرز تهيه:                                                     
 مرغ را با پياز و سير تفت داده و سبزي، پياز، سيرداغ، نمك، آب، فلفل و زردچوبه را نيز اضافه مي‌‌كنيم و با حرارت ملايم مي‌‌پزيم.
هنگامي كه خورش جا افتاد بادنجان سرخ‌شده و گوجه را اضافه كرده و كمي مي‌‌پزيم تا بادنجان و گوجه حالت خود را از دست ندهند. در انتها آبغوره يا نارنج را اضافه مي‌‌كنيم.

منبع : مجله خانواده سبز


فرم در حال بارگذاری ...

محتواها

کاربران آنلاین

  • آوا

پخش زنده اماکن متبرکه

پخش زنده حرم

آمار

  • امروز: 1397
  • دیروز: 579
  • 7 روز قبل: 4531
  • 1 ماه قبل: 18058
  • کل بازدیدها: 1216268
Online User
 
مداحی های محرم