« قدس در نگاه قرآن | چهارشنبه: 25مردادماه مصادف با 26 رمضان المبارک » |
مواد اولیه :
• مرغ چهار تكه
• بادنجان سرخشده شش عدد
• گوجهفرنگي سه عدد
• سبزي قورمه سرخشده دو پيمانه
• پياز يك عدد
• سير دو حبه
• سير و پیاز داغ دو قاشق غذاخوري
• روغن مايع دو قاشق غذاخوري
• آبغوره يا نارنج نصف پيمانه
• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
• آب شش پيمانه
________________________________________
طرز تهيه:
مرغ را با پياز و سير تفت داده و سبزي، پياز، سيرداغ، نمك، آب، فلفل و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم ميپزيم.
هنگامي كه خورش جا افتاد بادنجان سرخشده و گوجه را اضافه كرده و كمي ميپزيم تا بادنجان و گوجه حالت خود را از دست ندهند. در انتها آبغوره يا نارنج را اضافه ميكنيم.
منبع : مجله خانواده سبز
فرم در حال بارگذاری ...