« کبوتر دلم هوایی مشهد شده | وظایف شورای اسلامی شهر و روستا » |
آب③لیوان
شکر②ق.غ
آرد برنج②ق.غ
مغز بادام شیرین⑧ق.غ
⇦ابتدا روی مغز بادام آبجوش بریزید تا قدری خیس بخورند و بعد پوست آنها را جدا کرده بادامها را پودر نموده سپس در تنظیفی ریخته و آنرا در ظرف آب قرار دهید آنقدر آن را با دست ورز دهید تا آب مایل به رنگ سفید شود
⇦تنظیف را در آورده ارد برنج و شکر را به این محلول اضافه کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را میل کنید
⇦دستور فوق روش درست کردن حریره بادام میباشد که میتوانید با مشورت طبیب از آن به اطفال به عنوان غذای کمکی بدهید این حریره تقویت کننده و چاق کننده میباشد.
فرم در حال بارگذاری ...