سامانه وبلاگ مدارس
به مدرسه علمیه الزهراء(س) گلدشت خوش آمدید.
« زنگ مشاور (تفاوت میان زن و مرد1)اولین شهید حادثه تلخ آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو »

8 ماده غذایی برای کوتاه شدن دوره سرماخوردگی

8 ماده غذایی برای کوتاه شدن دوره سرماخوردگی

  یکشنبه 3 بهمن 1395 09:05, توسط حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت   , 545 کلمات  
موضوعات: پزشکی

این روزها، در هر خانواده‌ای حداقل یک نفر یا حتی تمام اعضا به این بیماری‌ها مبتلا شده‌اند. یکی می‌گوید به دلیل هوای آلوده است و دیگری آن را به استرس و ضعف بدن ربط می‌دهد اما چیزی که به نظر می‌رسد نقش انکارناپذیری در این میان دارد، نوع خورد و خوراک است که می‌تواند قوای جسمانی افراد را تقویت کند. از آنجا که رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای به کوتاه شدن دوره این بیماری‌ها کمک می‌کند، در این مطلب به 8 مورد از این توصیه‌های تغذیه‌ای اشاره خواهیم کرد.

 

زنجبیل را به خاطر بسپارید: همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع می‌شناسیم درحالی‌که برای کاهش شدت علائم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می‌توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی‌ها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به فرونشاندن سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند.

سیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، می‌توانید استفاده کنید.

این سبزی با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماری‌هایی با منشأ ویروسی

و باکتریایی جلوگیری خواهد کرد
 

آب سبزیجات بنوشید: خوردن انواع سالاد به کوتاه شدن دوره نقاهت بعد از یک آنفلوانزای سخت کمک خواهد کرد. می‌توانید آب سبزی‌های تازه را هم بگیرید و با هم مخلوط و میل کنید. با این کار سیستم ایمنی بدن تقویت می‌شود. آب سبزی‌هایی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و حتی کرفس از بهترین‌هاست.

 

ساندویچ گوشت بوقلمون بخورید: گوشت این پرنده یکی از منابع عالی پروتئین محسوب می‌شود و خوردن آن به تقویت قوای جسمانی کمک می‌کند. البته اگر همراه آن سبزی‌های تازه‌ای مانند سبزی‌های برگ سبز تیره و گوجه‌فرنگی نیز استفاده شود، این خاصیت افزایش خواهد یافت.

 

سوپ مرغ بپزید: خوردن مواد غذایی آبکی در دوران سرماخوردگی آب و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد. در این میان سوپ مرغ یکی از بهترین‌هاست زیرا بررسی‌ها نشان داده‌اند توانایی بدن را افزایش می‌دهد و از گرفتگی راه‌های بویایی و ابتلا به عفونت‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند.

 

چای گرم بنوشید: در خانواده چای، چای سبز و سفید و سیاه به دلیل داشتن ترکیب‌هایی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی، به کاهش علائم تنفسی سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کنند. اگر این نوشیدنی‌ها را با عسل و کمی آب‌لیموی تازه میل کنید، این خاصیت چند برابر خواهد شد.

 

سیر را از یاد نبرید: سیر را برای طعم دادن به غذاها، به خصوص سوپ، می‌توانید استفاده کنید. این سبزی با خاصیت ضدمیکروبی، از شدت یافتن بیماری‌هایی با منشأ ویروسی و باکتریایی جلوگیری خواهد کرد.

همه ما زنجبیل را به عنوان یک گیاه با خاصیت ضددرد معده و ضدتهوع می‌شناسیم درحالی‌که برای کاهش شدت علائم سرماخوردگی نیز مفید است. زنجبیل تازه یا پودرشده را می‌توان در تهیه انواع غذاها و حتی نوشیدنی‌ها به کار برد و خاصیت ضدالتهابی آن به فرونشاندن سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند

 

نان تست میل کنید: در دوره سرماخوردگی تامین انرژی مورد نیاز بدن مهم است و نان تست می‌تواند یکی از منابع تأمین‌کننده انرژی باشد. این نان راحت هضم می‌شود و می‌توان سوپ مرغ را با چند تکه از نان تست تهیه‌شده با آرد کامل میل کرد.

 

موز بخورید: اگر سرماخوردگی شما علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال دارد، خوردن موز می‌تواند به کاهش شدت این علائم کمک کند. موز میوه‌ای آسان‌هضم است و پوره یا تکه‌هایی از آن، غذایی مناسب برای مبتلایان به این بیماری محسوب می‌شود.

منبع:

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=265311

آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(2)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
2 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: متین [عضو] 
5 stars

سلام .
نکات خیلی خوبی بود .
ممنون

1395/11/06 @ 00:57
نظر از: ص....خ [عضو] 
5 stars

بسیار مفید ممنون از این که به مطالب وبلاگم نظر دادید. توفیق رفیقتان

1395/11/05 @ 11:37


فرم در حال بارگذاری ...

محتواها

کاربران آنلاین

پخش زنده اماکن متبرکه

پخش زنده حرم

آمار

  • امروز: 1465
  • دیروز: 1585
  • 7 روز قبل: 8666
  • 1 ماه قبل: 28224
  • کل بازدیدها: 1012184
Online User